Blog

18 новембра, 2018

Hacona Varilice za Profesionalce

Vreme čitanja: 2 minuta

Kada je u pitanju pakovanje proizvoda u kese i džakove, veoma je bitno da roba koja je predmet pakovanja bude upakovana na pravi način, ali i da bude pravilno zatvorena. Ovako upakovana roba odaje utisak vrhunskog kvaliteta i profesionalnosti. Kada govorimo o zatvaranju odnosno varenju kesa i džakova sa robom, onda najčešće govorimo o varilicama gde kvalitet same varilice igra bitnu ulogu kod kvaliteta samog vara.

Varilica proizvođača Hacona tipa C je impulsna ručna varilica dizajnirana u 5 veličina:

 • C-220 dužine vara 220mm. 180W
 • C-320 dužine vara 320 mm. 218W
 • C-420 dužine vara 420 mm. 248W
 • C-620 dužine vara 620 mm. 365W
 • C-820 dužine vara 820 mm. 468W

hacona varilice

Maksimalne debljine materijala koje je C tip impulsne varilice sposoban da zavari:

 • PE Polyethilene 200 mikrona
 • PP Polypropylene 200 mikrona
 • Višeslojna laminirana folija 100 mikrona

Telo impulsne varilice proizvođača Hacona je izrađeno od ultra snažnog magnezijum-aluminijuma.
Specijalno dizajnirana aluminijumska rebra smeštena u kućištu varilice omogućavaju brzo hlađenje grejača, a time garantuju dugovečnost potrošnih delova: grejač, teflon.

hacona impulsna rucna varilica

Impulsna varilica tipa C može da bude opremljena dodatnom opremom koja Vam olakšava rad, npr nosač rolne koji omogućava da umesto da kupujete gotove kese, sami pravite kese željene dužine iz rolne…

impulsna varilica

Grejač za varenje je izrađen tehnologijom poznatijom pod nazivom „Bez kompromisa“

Podešavanje vremena varenja je u sekundama u zavisnosti od materijala i debljine folije.

Hacona pored kvaliteta izrade, posebnu pažnju poklanja bezbednosti. Oštrica noža je bezbedno smeštena u pokretni deo kućišta. Prilikom odsecanja kese iznad vara, pritiskom na nosač noža, nož izlazi i pravi ravan rez.


Više detalja o kao i tipove Hacona varilice koju smo ovaj put predstavili možete pronaći na našem sajtu a za sva dodatna pitanja možete kontaktirati i nas direktno na neki od naših brojeva.


Podelite blog na društevnim mrežama
 • Kako najbolje čuvati i pakovati svežu i smrznutu ribu
  Vreme čitanja: 4 minuta

  Riba spada u red najosetljivinih i najkvarljivijih namirnica koje je veoma teško čuvati. Ova činjenica uticala je da fokus proizvođača bude usmeren ka iznalaženju optimalne metode konzervisanja ribe. Koji su znakovi koji ukazuju na ubrzano gubljenje svežine ribe, šta utiče na taj proces i koji je to najbolji način čuvanja i pakovanja ribe kako bi se maksimalno usporio proces gubljenja svežine tako da ona duže vremena ostane sveža i zadrži sve svoje nutritivne vrednosti i karakteristike.
 • Pakovanje u modifikovanoj atmosferi – MAP-u
  Vreme čitanja: 4 minuta

  Pakovanje u modifikovanoj atmosferi je poseban tretman produžavanja roka trajanja proizvoda. Šta je zapravo pakovanje u MAP-u i kako je ovaj način pakovnaja proizvoda promenio način na koji se pakuju namirnice? Koje sve to namirnice mogu da se pakuju u MAP-u i koliko se puta može produžiti vek trajanja proizvoda.
 • Profesionalne impulsne varilice za kese sa nožem
  Vreme čitanja: 3 minuta

  Šta se dešava sa proizvodima, poput šrafova ili bombona koje je potrebno upakovati odgovarajuću ambalažu? Za to će vam biti potrebno nešto više od lepljive trake. Najbolje rešenje za ovaj vid pakovanja će vam pružiti impulsna varilica. Koje su osnovne karakteristike i kako i gde se najviše koriste?