Blog

новембар 18, 2018

Hacona Varilice za Profesionalce

Vreme čitanja: 2 minuta

Kada je u pitanju pakovanje proizvoda u kese i džakove, veoma je bitno da roba koja je predmet pakovanja bude upakovana na pravi način, ali i da bude pravilno zatvorena. Ovako upakovana roba odaje utisak vrhunskog kvaliteta i profesionalnosti. Kada govorimo o zatvaranju odnosno varenju kesa i džakova sa robom, onda najčešće govorimo o varilicama gde kvalitet same varilice igra bitnu ulogu kod kvaliteta samog vara.

Varilica proizvođača Hacona tipa C je impulsna ručna varilica dizajnirana u 5 veličina:

  • C-220 dužine vara 220mm. 180W
  • C-320 dužine vara 320 mm. 218W
  • C-420 dužine vara 420 mm. 248W
  • C-620 dužine vara 620 mm. 365W
  • C-820 dužine vara 820 mm. 468W

hacona varilice

Maksimalne debljine materijala koje je C tip impulsne varilice sposoban da zavari:

  • PE Polyethilene 200 mikrona
  • PP Polypropylene 200 mikrona
  • Višeslojna laminirana folija 100 mikrona

Telo impulsne varilice proizvođača Hacona je izrađeno od ultra snažnog magnezijum-aluminijuma.
Specijalno dizajnirana aluminijumska rebra smeštena u kućištu varilice omogućavaju brzo hlađenje grejača, a time garantuju dugovečnost potrošnih delova: grejač, teflon.

hacona impulsna rucna varilica

Impulsna varilica tipa C može da bude opremljena dodatnom opremom koja Vam olakšava rad, npr nosač rolne koji omogućava da umesto da kupujete gotove kese, sami pravite kese željene dužine iz rolne…

impulsna varilica

Grejač za varenje je izrađen tehnologijom poznatijom pod nazivom „Bez kompromisa“

Podešavanje vremena varenja je u sekundama u zavisnosti od materijala i debljine folije.

Hacona pored kvaliteta izrade, posebnu pažnju poklanja bezbednosti. Oštrica noža je bezbedno smeštena u pokretni deo kućišta. Prilikom odsecanja kese iznad vara, pritiskom na nosač noža, nož izlazi i pravi ravan rez.


Više detalja o kao i tipove Hacona varilice koju smo ovaj put predstavili možete pronaći na našem sajtu a za sva dodatna pitanja možete kontaktirati i nas direktno na neki od naših brojeva.


Podelite blog na društevnim mrežama
  • Da li su plesan ili buđ štetni za komade mesa?
    Vreme čitanja: 4 minuta

    Pročitajte kako plesan može poboljšati ukus sireva i salama, ali i kako može biti opasna po zdravlje, naročito na mesu. Naučite kako da prepoznate lošu plesan i zašto DRY AGER uređaji omogućavaju bezbedno suvo zrenje mesa.
  • Ripack Pištolji: Vaš ključ ka bezbednom i efikasnom pakovanju
    Vreme čitanja: 3 minuta

    Ripack pištolji – Vaš partner za brzo, sigurno i efikasno termo-pakovanje. Izdvajaju se po izdržljivosti, ergonomiji, sigurnosti i univerzalnosti. Poboljšajte produktivnost i kvalitet u svim industrijama pakovanja. Pročitajte više o Ripack pištoljma i otkrijte sve njihove prednosti!
  • Suvo zrenje mesa: Sopstvena proizvodnja ili industrijska nabavka?
    Vreme čitanja: 2 minuta

    U svetu kulinarstva, konstantno se traga za savršenim ukusima i teksturama koje će zadovoljiti nepce svakog gosta. Suvo zrenje mesa, poznato i kao dry age proces, postalo je sinonim za vrhunski kvalitet i intenzivan ukus.