Blog

23 септембра, 2018

Suvo Zrenje Mesa

Vreme čitanja: < 1 minut

Tačka složenosti ukusa – ovo je cilj koji želimo postići procesom suvog zrenja mesa.

suvo zrenje mesa

Svako je sposoban da ovu tačku, kada je jednom okusi, zapamti. Meso je dovedeno do strukturne savršenosti, čulne intenzivnosti i jedinstvenosti.

Mikroklima koja je sterilna i ne daje nikakvu šansu razvoju mikroorganizmima, kontrolisane temperature, i najvažnije, meso radi ono što najviše voli – diše vazduh obogaćen kiseonikom i vlagom na patentirani i zaštićen način koji može da obezbedi samo originalni Dry Ager i ni jedan sličan uređaj.

Napredni kontrolni mehanizam uvek obezbeđuje idealnu mikroklimu čak i pri velikim oscilacijama spoljašnjih temperatura.

U nemačkoj kompaniji porodice Landing, dugogodišnjim razvojem, Dry Ager je napravljen iz ljubavi, namenjen onima koji zrenje mesa rade iz ljubavi.

Gostima koji su doživeli tačku složenosti ukusa možete ugoditi samo ako je ponovo dožive u vašem objektu, ne zaboravite ovo.


Podelite blog na društevnim mrežama

Poslednje sa bloga:

 • Pakovanje u modifikovanoj atmosferi – MAP-u
  Vreme čitanja: 4 minuta

  Pakovanje u modifikovanoj atmosferi je poseban tretman produžavanja roka trajanja proizvoda. Šta je zapravo pakovanje u MAP-u i kako je ovaj način pakovnaja proizvoda promenio način na koji se pakuju namirnice? Koje sve to namirnice mogu da se pakuju u MAP-u i koliko se puta može produžiti vek trajanja proizvoda.
 • Prednosti dubinskog zamrzavanja hrane – ŠOK KOMORE
  Vreme čitanja: 4 minuta

  Brzo hlađenje je od vitalnog značaja za osiguranje kvaliteta hrane I higijene prilikom pripreme hrane. Ukoliko se temperatura sveže skuvane hrane ne snižava brzo, može doći do oštećenja ćelijske strukture hrane i da se ugrozi izgled, ukus i tekstura hrane, iako je hrana prethodno kuvana.
 • Zašto pripremati stejk Sous Vide uređajem?
  Vreme čitanja: 3 minuta

  Stejk je jedna od najpopularnijih namirnica za ljubitelje istančanog ukusa. Kuvanje stejka na tradicionalni način, ostavlja puno prostora za greške kao što je npr. prekuvavanje hrane. Dok kod sous vide kuvanja na raspolaganju imate tačno podešavanje željene temperature na kojoj želite pripremiti vaš stejk. I ne samo to, sous vide kuvanje je “nežan” proces kuvanja, čime se može postići savršeno ravnomerno kuvanje od ivice do ivice samog stejka.