DRY AGER – Komore za suvo zrenje mesa

Zašto bi trebali imati Dry Ager® Premium komoru?

Zato što zrenje mesa nikad nije bilo jednostavnije ili izgledalo bolje. Jednostavan za korišćenje, vanvremenski dizajn. Jednostavno za čuvanje i iznad svega bezbedno.

Samo jedna stvar poboljšava meso – vreme.

Unutar Dry Ager® komore, meso zri pod konstantnim uslovima vlažnosti vazduha od 85% i optimalnoj temperaturi od 2°C. Napredni sistem elektronske kontrole temperature i vlažnosti vazduha unutar DryAger® komore osigurava precizno podešavanje i regulaciju temperature sa minimalnom razlikom od 0.1°C. Pored toga moguće je precizno podešavanje vlažnosti vazduha u opsegu između 60% i 90% zahvaljujući sistemu za kontrolu vlažnosti vazduha. Velika prednost originalne Dry Ager® Premium komore jeste i odsustvo potrebe za dovodom vode odnosno posuda za odvod vode.

Zahvaljujući jedinstvenom sistemu sterilizacije, klice i bakterije jednostavno nemaju šansu.

Suvo zrenje mesa uz minimalne gubitke

Niti jedan sličan uređaj na svetu ne funkcioniše kao Dry Ager komore koje pružaju maksimalnu uštedu:

Dry Ager® frižideri za suvo zrenje mesa donose maksimalne uštede jer su procenti gubitaka (kaliranja) tokom procesa zrenja veoma niski. Govedina nakon 4 nedelje u Dry Ager® frižideru ima gubitke između 7% – 8%, dok je nakon 6 nedelja maksimalan gubitak oko 12%. Svinjetina nakon 3 nedelje gubi na težini svega 9 – 10%.

Cena Dry Ager komora je niska ako se uzme u obzir profit koji možete ostvariti za relativno kratko vreme prodajom Dry Aged mesa.

Dry Ager® odlikuje raznovrsnost i u ovoj komori moguće je zrenje govedine, svinjetine, jagnjetine, piletine, ribe ali i sira i sušenje suhomesnatih proizvoda, pršute, kulena…

Inovacija iz Nemačke!

Jedini sistem suvog zrenja koji se stvarno ističe. Restoran koji služi meso iz Dry Agera odmah se pridružuje vrhunskim profesionalcima.

Da li ste spremni za Dry Ager?