DRY AGER – Frižider za suvo zrenje mesa DX 1000 – PakSistemi

DRY AGER – Frižider za suvo zrenje mesa DX 1000

DRY AGER – Frižider za suvo zrenje mesa
Sve mašine iz ove kategorije

Naša ambicija je bila da razvijemo i proizvedemo profesionalni frižider za suvo zrenje koji ne zavisi od dotoka vode i koji izgleda i radi sjajno. Sve smo to uspeli sa DRY AGER® DX 1000®. Spoljašnost ima savremeni, moderni dizajn, a unutrašnjost je opremljena modernom tehnologijom. Majstorski rad i visoka tehnologija, zaštićeno sa 5 patenata .

Vrata frižidera od obojenog stakla sa ramom od nerđajućeg čelika štite sadržaj od štetnog UV svetla.

Unutar frižidera za suvo zrenje, meso zri na kostima u uslovima postojane vlažnosti od približno 85 % i temperature od 2 °C. Precizni elektronski kontrolni sistem DRY AGER-a® DX 1000® omogućava preciznu regulaciju temperature koja se može podesiti sa preciznošću od 0.1 °C .

 

Vlažnost se takođe može precizno kontrolisati i podešavati između 60 % i 90 % sa preciznošću od 0,1 % zahvaljujući integrisanom HumiControl® sistemu bez snabdevanja vodom.

 

Sistem DX AirReg® garantuje savršenu mikroklimu, idealan protok vazduha i stalnu sterilizaciju unutar DRY AGER-a, čak i kad spoljašnja temperatura varira.

 

DX 1000® je prvi frižider za suvo zrenje na svetu koji kombinuje filter aktivnog uglja sa aktivnim UV ventilacionim sistemom za dezinfekciju koji svakog minuta steriliše sav vazduh u frižideru. Kao rezultat, mikrobi i bakterije nemaju šanse. Najbolja tehnologija za suvo zrenje u vašu korist.

 

Kaliranje u DRY AGER-u® je iznenađujuće mala.Posle 4 nedelje govedina izgubi približno 7–8 %, a posle 6 nedelja približno 12 %.  Posle 3 nedelje svinjetina izgubi približno 9 – 10 % na težini.

MAKSIMALNO OPTEREĆENJE : 2–3 goveđe plećke , do 1.2m u dužini ili do 100 kg mesa ns policama .

DRY-AGER-DX-1000
 1. Tehničke karakteristike

  Kućište: Nerđajući čelik
  Vrata: Nerđajući čelik
  Unutrašnje dimenzije ( V x Š x D ): 138 x 54 x 56 cm
  Spoljašnje dimenzije ( V x Š x D ): 165 x 70 x 75 cm
  Zapremina / neto: 478 / 435 L
  Težina ( prazan ): oko 90 kg
  Napon: 220 - 240 V
  Temperaturni opseg ( elektronski regulator ): od 0° C do + 25° C
  Regulator vlažnosti ( elektronski regulator ): od 60 % do 90 %
  DX Regulator vazduha: Da
  DX LED svetlo: Da
  Maksimalno opterećenje: do 100 kg

 2. Video
 3. Foto

Pošaljite upit: