DRY AGER – Frižider za suvo zrenje mesa DX 500 – PakSistemi

DRY AGER – Frižider za suvo zrenje mesa DX 500

DRY AGER – Frižider za suvo zrenje mesa
Sve mašine iz ove kategorije

Naša ambicija je bila da razvijemo i proizvedemo profesionalni frižider za suvo zrenje koji ne zavisi od dotoka vode i koji izgleda i radi sjajno. Sve smo to uspeli sa DRY AGER® DX 500®. Spoljašnost ima savremeni, moderni dizajn, a unutrašnjost je opremljena modernom tehnologijom. Majstorski rad i visoka tehnologija, zaštićeno sa 5 patenata .

Unutar frižidera za suvo zrenje, meso zri na kostima u uslovima postojane vlažnosti od približno 85 % i temperature od 2 °C. Precizni elektronski kontrolni sistem DRY AGER-a® DX 500® omogućava preciznu regulaciju temperature koja se može podesiti sa preciznošću od 0.1 °C .

 

Vlažnost se takođe može precizno kontrolisati i podešavati između 60 % i 90 % sa preciznošću od 0,1 % zahvaljujući integrisanom HumiControl® sistemu bez snabdevanja vodom .

 

Sistem DX AirReg® garantuje savršenu mikroklimu , idealan protok vazduha i stalnu sterilizaciju unutar DRY AGER-a, čak i kad spoljašnja temperatura varira.

 

DX 500® je prvi frižider za suvo zrenje na svetu koji kombinuje filter od aktivnog uglja sa aktivnim UV ventilacionim sistemom za dezinfekciju koji svakog minuta steriliše sav vazduh u frižideru. Kao rezultat, mikrobi i bakterije nemaju šanse. Najbolja tehnologija za suvo zrenje u vašu korist.

 

Kaliranje u DRY AGER-u® je iznenađujuće mala.Posle 4 nedelje govedina izgubi približno 7–8 % ,a posle 6 nedelja približno 12%. Posle 3 nedelje svinjetina izgubi približno 9 – 10 % na težini .

MAKSIMALNO OPTEREĆENJE : 2 goveđe plećke , do 0,5 m u dužini ili do 20 kg mesa na policama .

DRY-AGER-DX-500
 1. Tehničke karakteristike
  Kućište: Crna mat
  Vrata: Nerđajući čelik
  Unutrašnje dimenzije ( V x Š x D ): 71 x 50 x 43 cm
  Spoljašnje dimenzije ( V x Š x D ): 90 x 60 x 61 cm
  Zapremina / neto: 147 / 132 L
  Težina ( prazan ): oko 52 kg
  Napon: 220 - 240 V
  Temperaturni opseg ( elektronski regulator ): od 0° C do + 25° C
  Regulator vlažnosti ( elektronski regulator ): od 60 % do 90 %
  DX Regulator vazduha: Da
  DX LED svetlo: Da
  Maksimalno opterećenje: do 20 kg
 2. Video
 3. Foto

Pošaljite upit: