ROBOPAC – Mašine za pakovanje termoskupljajućom folijom

Mašine za pakovanje termosakupljajućom folijom Robopac odlikuje visok kvalitet i pouzdanost. Kombinuju istovremeni proces varenja, sečenja i termosakupljanja za formiranje savršeno upakovanog, kompaktnog paketa. Koristi sve vrste termosakupljajuće folije ( PVC, POF, PP i drugo ).
Ove pakerice za termosakupljajuću foliju imaju providan poklopac što čini sam proces rada ( varenje, sečenje, termosakupljanje ) apsolutno vidljivim i transparentnim. Dolazi na točkićima tako da je mašinu veoma lako postaviti u bilo koji deo proizvodnog pogona.

Široko polje primene i to u: prehrambenoj industriji, farmaceutskoj i kozmetičkoj industriji, hemijskoj industriji, kod pakovanja hrane, pića i razne druge ambalaže odnosno u gotovo svim granama industrije gde je potrebno zbirno pakovanje proizvoda.

Ukoliko niste sigurni koja mašina za pakovanje termosakupljajućom folijom najbolje odgovara potrebama pakovanja, u smislu veličine odnosno kapaciteta pakovanja, naš stručni tim vam može pomoći u odabiru. Popunjavanjem upitnika na našem sajtu napravite prvi korak ka dobijanju ponude za mašinu koja će najbolje odgovoriti potrebama pakovanja.