Strečerice – paletizeri za obmotavanje / strečovanje – PakSistemi

Strečerice – paletizeri za obmotavanje / strečovanje

Profesionalni paletizeri za strečovanje, odnosno mašine za pakovanje paleta streč folijom najvećeg svetskog proizvođača Robopac .

Naše preduzeće ovlašćeni je zastupnik paletizera svetske klase Robopac. Kao distributer vertikalnih i horizontalnih pakerica za pakovanje paleta streč folijom, na lageru posedujemo originalne rezervne delove za sve tipove strečerica, kao i robota za pakovanje paleta streč folijom.

Na servis paletizera koje smo implementirali u Vašu proizvodnju odgovaramo u roku od 24 h, a na lageru posedujemo originalne rezervne delove.

Paletizeri za obmotavanje streč folijom, bilo da su u pitanju vertikalne ili horizontalne strečerice, kao i roboti za pakovanje streč folijama, mogu uštedeti Vašoj proizvodnji značajna novčana sredstva.

Strečerice prodajamo na paritetu Vaša proizvodnja, kako bi naše kolege ( sertifikovani serviseri od strane Robopac-a ) pustile mašinu u rad, izvršili obuku Vaših rukovaoca i odgovorili na pitanja o rukovanju mašina za pakovanje i strečovanje paleta.

Pravilno ustrečovana i optimalno zategnuta paleta vertikalnim strečericama sa predistezanjem streč folije, neće Vam samo uštedeti na streč folijama, već će Vaša paleta biti upakovana kompaktno i samim tim sprečiti naginjanje u transportnim vozilima.