ROBOPAC – Vertikalne mašine za obmotavanje – strečerice

Postoje tri najbitnije karakteristike Robopac vertikalnih strečerica: Velika ušteda na foliji za strečovanje, duži servisni intervali usled kvalitetnije izrade, multilevel kontrola koja omogućava strečovanje u 9 nivoa čime je obezbeđena visoka sigurnost strečovanja paleta. Ovi paletizeri po svojim dimenzijama mogu vrlo lako da se uklope u svaki proizvodni pogon.

Ukoliko ste zainteresovani za neku od strečerica iz ponude, molimo vas da popunite upitnik kako bi mogli zajedno da definišemo koji tačno model bi najviše odgovarao vašim potrebama pakovanja.


samohodne strecerice roboti

Samohodne strečerice – Roboti


strecerice sa okretnom platformom

Strečerice sa okretnom platformom

Vertikalne strečerice sa okretnom platformom se odlično uklapaju u proizvodni pogon za strečovanje paleta do 2.500 kg težine i 3.1 metra visine. Zahvaljujući dimenzijama i obliku moguće je laka manipulacija tereta i jednostavnost u radu.


strecerice sa rotirajućom rukom

Strečerice sa rotirajućom rukom

Paletizeri sa rotirajućom rukom su polu-automatske mašine za strečovanje dizajnirane za strečovanje stabilnih, veoma lakih, veoma teških, visokih i nestabilnih tereta.


poluatumatske strecerice

Strečerice za specijalne namere

Strečerice za specijalne namene izrađene su od specijalnih materijala sa ciljem da se prilagode specijalnim uslovima pakovanja. Strečerice od inoxa namenjene su za prehrambenu industriju i pakovanje hrane kao i u uslovima visoke vlažnosti vazduha. „Freezer“ modeli strečerica namenjeni su za primenu u uslovima veoma niske temeperature i visoke vlažnosti vazduha.