Vakumirke sa komorom – Vakum mašine i oprema – PakSistemi

Vakumirke sa komorom – Vakum mašine i oprema

Jednokomorne ili dvokomorne vakumirke imaju široku primenu i to kod vakumiranja suhomesnatih proizvoda, kobasice, kulena, kod vakumiranja mesa, ribe, sira, kao i za vakumiranje kiselog kupusa i drugog voća i povrća. Sa širokim rasponom modela vakuum mašina u ponudi mogu se koristiti kod pakovanja prerađene hrane, pakovanja za ketering u ugostiteljstvu, kao i za industrijske i maloprodajne svrhe.

Glavna prednost vakuum mašina iz naše ponude jeste 3 godine garancije na svaku vakumirku po čemu je Henkelman jedinstven na našem tržištu. Sve vakuum pakerice izrađene su od 5mm prohroma prema CE i HACCP standardima. Specijalni senzori koji su deo opcione opreme omogućavaju vakumiranje tečnosti (program eng. „liquid control“), a standardna opcija vakumiranja sa laganim vazduhom (program eng. „soft air“) omogućava vakumiranje lako lomljivih proizvoda odnosno proizvoda sa oštrim ivicama kao što je meso sa kostima, riba, itd.

Vakuum pakovanje obezbeđuje 2-5 puta duži rok trajanja od standardnog pakovanja:

MESO – izvan vakuuma 3 dana / u vakuum 15 dana, RIBA – izvan vakuuma 3 dana / u vakuum 12 dana, POVRĆE – izvan vakuuma 7 dana / u vakuum 25 dana, SALAME – izvan vakuuma 3 dana / u vakuum 20 dana, KUVANA JELA – izvan vakuuma 3 dana / u vakuum 15 dana

U zavisnosti od potrebe i obima posla nudimo modele u verzijama sa jednom i dve komore.