Boxer 35 je jedna od najprodavanijih Henkelman vakumirki na našem tržištu. Opciono je opremljena sa ACS panelom ( Napredni kontrolni sistem ) i memorijom od 20 programa koji se mogu prilagoditi u zavisnosti od namene, bilo da se radi o primeni u kuhinji ili nekom drugom objektu. Za stvaranje savršenog vakuuma zadužena je nemačka Busch-ova pumpa kapaciteta 16 m3/h. Dimenzije mašine dozvoljavaju vakumiranje proizvoda pakovanih u kese do 330 mm širine, kako je dužina same varne letve 350 mm.

Henkelman je razvio specijalan program za vakumiranje tečnosti što omogućava smeštanje proizvoda u vakuum zajedno sa tečnosti ili vakumiranje same tečnosti. Pored toga program vakumiranja laganim vazuduhom („soft air“), omogućava vakumiranje proizvoda sa oštrim ivicama kako vakumiranje laganim vazduhom ne dozvoljava da dođe do bušenja kese.

Garancija na Boxer 35 je 3 godine uz obezbeđen servis i rezervne delove.

Opcioni dodaci: Tacna sa nagibom, Komplet za popravke, Kolica, Tacna za popunu, Štampač

Opcije: Inertni gas, Kontrola senzora, Kontrola tečnosti, Varenje sa odsecanjem, 1-2 Varenje sa odsecanjem

garancija-busch-ce-horizontal
vakumirka Boxer 35 ACS
standard-boxer-35

Gratis dodatna oprema

senzorska kontrola henkelman

Senzorska kontrola

Vakuum mašine koje su opremljene sa senzorskom kontrolom vrše procentni proračun i prate kada je obezbeđen unapred definisan vakuum unutar komore. Zahvaljujući ovom sistemu željeni vakuum je gotovo uvek dostignut bez obzira na obim pakovanja odnosno popunjenost vakuum komore. Ovo predstavlja osnovnu karakteristiku i prednost Henkelman sistema senzorske kontrole.

Pogledajte video…
inertni gas

Pakovanje u zaštićenoj atmosferi ( MAP-u )

Pre samog procesa zatvaranja (varenja) kese za vakumiranje dolazi do odgovarajuće smese gasa. Ubacivanjem gasa unutar pakovanja potpomaže se održavanje svežine i produžava se vek trajanja proizvoda. U zavisnosti od proizvoda koji se pakuje određuje se i smesa gasova koja najbolje odgovara radi očuvanja savršenog kvaliteta proizvoda.

Pogledajte video…
napredni kontrolni panel

Napredni kontrolni panel

Napredni kontrolni panel uključuje čitav niz jedinstvenih opcija, mogućnosti i inteligentnih funkcija koje značajno doprinose postizanju visokog kvaliteta vakuum pakovanja. U okviru naprednog kontrolnog panela ( ACS ) moguće je koristiti dodatne funkcije koje donose novi nivo sigurnosti pakovanja a koje inače nisu dostupne u okviru standardnog Henkelman panela.

Pogledajte video…

Soft Air

Proizvodi sa oštrim ivicama mogu lako da probuše kesu i naruše kvalitet vakuma. Dovoljno je da se napravi i mikroskopski mala rupa kako bi se narušio vakuum. Napredni program laganog izjednačavanja pritiska (eng. „Soft Air“) omogućava kontrolisano izjednačavanje pritiska u komori tako da se kesa savršeno lagano obavija i prijanja za proizvod.

Pogledajte video…
senzorska kontrola tecnosti

Senzorska kontrola tečnosti

Tečni, odnosno proizvodi sa puno vlage vrlo brzo dostižu tačku ključanja koja je u vakuumu niža. Spuštanjem pritiska u komori ispod atmosferskog dovodi do bržeg ključanja tečnosti što može naštetiti proizvodu ( koji se mora vakumirati hladan, odnosno u nekim slučajevima što bolje ocedjen ). Prednost ovog programa je što povećava bezbednost samog proizvoda i samog vakuum pakovanja.

Pogledajte video…
dupli var-var sa odsecanjem

Opciono: Dupli var / var sa odsecanjem

Henkelman vakumirke nude nekoliko rešenja za zatvaranje kese koje su prilagođenje samom paketu i načinu na koji se pakuje. Dupli var predstavlja efikasnu duplu zaštitu kako bi paket bio sigurno zatvoren. Posebno je značajan kod pakovanja proizvoda koji sadrže tečnost. Odsecanje kese omogućava otklanjanje viška kese čime se dobija savršen var uz lep i kompaktan paket.

Pogledajte video…
 1. Tehničke karakteristike
  Dimenzije komore (DxŠxV): 370x350x150 mm
  Dimenzije vakumirke (DxŠxV): 525x450x385 mm
  Dužina vara: 350 mm
  Kapacitet pumpe: 16 m3/h
  Ciklus mašine: 15-30 sekundi
 2. Video
 3. Foto

  Pošaljite upit: