Boxer 52 – PakSistemi

Boxer 52 je verzija vakumirke iz serije Boxer koja je trenutno najprodavanija na našem tržištu. Dimenzije vakuum komore, širina varne letve uz visok kvalitet izrade omogućavaju da ova vakuum mašina ima široku primenu kako u industriji pakovanja hrane, što joj je i osnovna namena, tako i u drugim granama industrije.

Glavne karakteristike ove vakumirke u prehrambenoj industriji su: sprečavanje kontaminacije ili množenja bakterija, produžava vek trajanja proizvoda.

Najveću primenu Boxer 52 je našao u kuhinjama i restoranima gde su profesionalni kuvari ocenili ovu vakumirku kao veoma moćan alat za produžavanje veka trajanja proizvoda. Dimenzije vakuum komore i širina varne letve od 520 mm čine ovu vakumirku pogodnim za vakumiranje velike većine različitih namirnica, prilikom pripreme i čuvanja hrane. Ipak, ukoliko postoji potreba za velikim brojem ciklusa vakumiranja, kao i vakumiranje proizvoda u kesama većih dimenzija, treba razmisliti o nabavci neke od serija iz linije podnih vakumirki.

Dodaci: Tacna za popunu, Komplet za popravke, Štampač, Tacna sa nagibom

Opcije: Inertni gas, Kontrola senzora, Kontrola tečnosti, Varenje sa odsecanjem, Dodatna letva za varenje, 1-2 Varenje sa odsecanjem, ACS kontrola

garancija-busch-ce-horizontal
Vakumirka Boxer 52 ACS
standard-boxer-52
 1. Tehničke karakteristike
  Dimenzije komore (DxŠxV): 410x520x185mm
  Dimenzije vakumirke (DxŠxV): 530x700x440 mm
  Dužina vara: 2 x 410 mm
  Kapacitet pumpe: 21 m3/h
  Ciklus mašine: 15-35 sekundi
 2. Video
 3. Foto
 4. Uputstvo za upotrebu

Pošaljite upit: