Boxer 52 je verzija vakumirke iz serije Boxer koja je trenutno najprodavanija na našem tržištu. Dimenzije vakuum komore, širina varne letve uz visok kvalitet izrade omogućavaju da ova vakuum mašina ima široku primenu kako u industriji pakovanja hrane, što joj je i osnovna namena, tako i u drugim granama industrije.

Glavne karakteristike ove vakumirke u prehrambenoj industriji su: sprečavanje kontaminacije ili množenja bakterija, produžava vek trajanja proizvoda.

Najveću primenu Boxer 52 je našao u kuhinjama i restoranima gde su profesionalni kuvari ocenili ovu vakumirku kao veoma moćan alat za produžavanje veka trajanja proizvoda. Dimenzije vakuum komore sa rastojanjem između varnih letvi od 520 mm i širinom varnih letvi od 410 mm čine ovu vakumirku pogodnim za vakumiranje velike većine različitih namirnica, prilikom pripreme i čuvanja hrane. Ipak, ukoliko postoji potreba za velikim brojem ciklusa vakumiranja, kao i vakumiranje proizvoda u kesama većih dimenzija, treba razmisliti o nabavci neke od serija iz linije podnih vakumirki.

Opcioni dodaci: Tacna za popunu, Komplet za popravke, Štampač, Tacna sa nagibom

Opcije: Inertni gas, Kontrola senzora, Kontrola tečnosti, Varenje sa odsecanjem, Dodatna letva za varenje, 1-2 Varenje sa odsecanjem, ACS kontrola

garancija-busch-ce-horizontal
Vakumirka Boxer 52 ACS
standard-boxer-52

Gratis dodatna oprema

senzorska kontrola henkelman

Senzorska kontrola

Vakuum mašine koje su opremljene sa senzorskom kontrolom vrše procentni proračun i prate kada je obezbeđen unapred definisan vakuum unutar komore. Zahvaljujući ovom sistemu željeni vakuum je gotovo uvek dostignut bez obzira na obim pakovanja odnosno popunjenost vakuum komore. Ovo predstavlja osnovnu karakteristiku i prednost Henkelman sistema senzorske kontrole.

Pogledajte video…

napredni kontrolni panel

Napredni kontrolni panel

Napredni kontrolni panel uključuje čitav niz jedinstvenih opcija, mogućnosti i inteligentnih funkcija koje značajno doprinose postizanju visokog kvaliteta vakuum pakovanja. U okviru naprednog kontrolnog panela ( ACS ) moguće je koristiti dodatne funkcije koje donose novi nivo sigurnosti pakovanja a koje inače nisu dostupne u okviru standardnog Henkelman panela.

Pogledajte video…

senzorska kontrola tecnosti

Senzorska kontrola tečnosti

Tečni, odnosno proizvodi sa puno vlage vrlo brzo dostižu tačku ključanja koja je u vakuumu niža. Spuštanjem pritiska u komori ispod atmosferskog dovodi do bržeg ključanja tečnosti što može naštetiti proizvodu ( koji se mora vakumirati hladan, odnosno u nekim slučajevima što bolje ocedjen ). Prednost ovog programa je što povećava bezbednost samog proizvoda i samog vakuum pakovanja.

Pogledajte video…

inertni gas

Pakovanje u zaštićenoj atmosferi ( MAP-u )

Pre samog procesa zatvaranja (varenja) kese za vakumiranje dolazi do odgovarajuće smese gasa. Ubacivanjem gasa unutar pakovanja potpomaže se održavanje svežine i produžava se vek trajanja proizvoda. U zavisnosti od proizvoda koji se pakuje određuje se i smesa gasova koja najbolje odgovara radi očuvanja savršenog kvaliteta proizvoda.

Pogledajte video…

Soft Air

Proizvodi sa oštrim ivicama mogu lako da probuše kesu i naruše kvalitet vakuma. Dovoljno je da se napravi i mikroskopski mala rupa kako bi se narušio vakuum. Napredni program laganog izjednačavanja pritiska (eng. „Soft Air“) omogućava kontrolisano izjednačavanje pritiska u komori tako da se kesa savršeno lagano obavija i prijanja za proizvod.

Pogledajte video…

dupli var-var sa odsecanjem

Opciono: Dupli var / var sa odsecanjem

Henkelman vakumirke nude nekoliko rešenja za zatvaranje kese koje su prilagođenje samom paketu i načinu na koji se pakuje. Dupli var predstavlja efikasnu duplu zaštitu kako bi paket bio sigurno zatvoren. Posebno je značajan kod pakovanja proizvoda koji sadrže tečnost. Odsecanje kese omogućava otklanjanje viška kese čime se dobija savršen var uz lep i kompaktan paket.

Pogledajte video…

 1. Tehničke karakteristike
  Dimenzije komore (DxŠxV): 410x520x185mm
  Dimenzije vakumirke (DxŠxV): 528x698x440 mm
  Dužina vara: 2 x 410 mm
  Kapacitet pumpe: 21 m3/h
  Ciklus mašine: 15-35 sekundi
 2. Video
 3. Foto
 4. Funkcije i podešavanje mašine
 5. Uputstvo za upotrebu

  Hvala Vam što se interesujete za mašinu iz naše ponude.

  Nakon što nam pošaljete upit, naše kolege iz prodaje će Vas ubrzo kontaktirati. Potrudiće se da odgovore na sva Vaša pitanja i sastave najbolju ponudu za Vas.