Boxer 62 – PakSistemi

Samostalna, stona vakumirka namenjena za pakovanje i vakumiranje kako hrane tako i drugih proizvoda. U kombinaciji sa gasom, moguće je vakumiranje hrane sa kraćim rokom trajanja, čiji se rok sada znatno produžava. Boxer 62 je u potpunosti izrađen od INOX-a i kompatibilan sa HACCP standardima, te ju je moguće primeniti u uslovima kada je potrebna visoka higijena, u kuhinjama, keteringu, itd. Specijalni senzori i lagano ubacivanje vazduha pod pritiskom omogućavaju vakumiranje proizvoda sa oštrim ivicama (mesa sa kostima, kosti, riba, itd), ili osetljivih proizvoda gde bi ubacivanje ili izbacivanje vazduha pod veoma visokim pritiskom doprinelo oštećenju samog proizvoda.

Boxer 62 je najveća vakumirka iz Boxer serije sa dužinom varne letve od 620 mm što omogućava vakumiranje kese širine i do 600 mm. Pumpa jačine 21 m3/h omogućava ciklus rada mašine od 15 do 30 sekundi u zavisnosti od vrste proizvoda koji se vakumira.

Dodaci: Tacna za popunu, Tacna sa nagibom, Komplet za popravke, Kolica, Štampač

Opcije: Inertni gas, Kontrola senzora, Kontrola tečnosti, Varenje sa odsecanjem, Dodatna letva za varenje, 1-2 Varenje sa odsecanjem, ACS kontrola

garancija-busch-ce-horizontal
Vakumirka-Boxer-62
standard-boxer-62
 1. Tehničke karakteristike
  Dimenzije komore (DxŠxV): 360x620x185mm
  Dimenzije vakumirke (DxŠxV): 530x700x440 mm
  Dužina vara: 620 mm
  Kapacitet pumpe: 21 m3/h
  Ciklus mašine: 15-35 sekundi
 2. Video
 3. Foto

Pošaljite upit: