Polar 2-75 – PakSistemi

Izuzetno izdržljiva i visoko kvalitetna dvokomorna vakumirka, Polar 2-75 karakteriše dve komore koje pokreće Busch pumpa kapaciteta 160 m3/h. Izrađena je u potpunosti od inoxa prema CE i HACCP standardima, te je pogodna za primenu u svim granama industrije. Posebnu primenu Polar 2-75 našla je u pakovanju i vakumiranju u prehrambenoj industriji, kako vakumiranjem hrane znatno produžavamo vek trajanja proizvoda. Posebno je pogodna za vakumiranje u poljoprivrednim gazdinstvima kod pakovanja povrća, kako dimenzije komora pa i same mašine omogućavaju znatno veći prostor za pakovanje, odnosno pakovanje veće količine proizvoda u jednom ciklusu. Pored toga senzor za tečnost omogućava pakovanje proizvoda koji u sebi sadrže tečnost, a program pakovanja „laganim vazduhom“ omogućava pakovanje proizvoda sa oštrim ivicama bez bojazni da će ona probušiti samu kesu.

Polar 2-75 dolazi sa velikim brojem dodatnih opcija koje omogućavaju dodatne funkcionalnosti koje inače nisu dostupne u standardnoj opciji poput Bi-Active, koja omogućava vakumiranje u kesama veće mikronaže, vakumiranje gasom pa čak i povezivanje sa štampačem kako bi se direktno štampale etikete.

Dodaci: Tacna za popunu, Komplet za popravke, Popuna za poklopac

Opcije: Inertni gas, Kontrola senzora, Kontrola tečnosti, Varenje sa odsecanjem, Bi-aktivno varenje, 1-2 Varenje sa odsecanjem, ACS kontrola

garancija-busch-ce-horizontal
Vakumirka Polar 2-75
standard-polar-2-75
 1. Tehničke karakteristike
  Dimenzije komore (DxŠxV): 750x620x250mm
  Dimenzije vakumirke (DxŠxV): 1150x1545x1180m
  Dužina vara: 2 x 620 mm
  Kapacitet pumpe: 160 m3/h
  Ciklus mašine: 15-40 sekundi
 2. Video
 3. Foto

Pošaljite upit: