Polar 2-95 – PakSistemi

Dvokomorna vakumirka Polar 2-95 predstavlja najveću vakuum mašinu koju Henkelman može da ponudi. Dimenzije same mašine omogućavaju da ona bude idealna za industriju u postrojenjima gde je potrebno vakumirati veliki broj proizvoda. Zahvaljujući tome što ima dve komore sa po dve varne letve moguće je istovremeno postavljanje proizvoda i vakumiranje proizvoda sa druge strane. Ako se uzmu u obzir dimenzije samog prostora za vakumiranje jasno je da ova vakumirka u mnogome smanjuje vreme rada, pa i same troškove.

Za kvalitetan var zadužene su varne letve širine 1.100 mm koje uz opciju Bi-Ative mogu da zatvore kesu velike mikronaže. Veoma jaka i kvalitetna Busch pumpa kapaciteta 300 m3/h omogućava postizanje finalne vrednosti vakuuma u izuzetno kratkom vremenskom periodu. Uz program samočišćenja pumpe i redovno održavanje, vek trajanja pumpe kao i čitavog sistema je izuzetno dugačak, što čini ovu vakumirku idealnim partnerom na veoma dug vremenski period.

Dodaci: Tacna za popunu, Komplet za popravke, Popuna za poklopac

Opcije: Inertni gas, Kontrola senzora, Kontrola tečnosti, Varenje sa odsecanjem, Različite konfiguracije letvi za varenje, Bi-aktivno varenje, 1-2 Varenje sa odsecanjem, ACS kontrola

garancija-busch-ce-horizontal
Vakumirka Polar 2-95
standard-polar-2-95
 1. Tehničke karakteristike
  Dimenzije komore (DxŠxV): 730x1100x280 mm
  Dimenzije vakumirke (DxŠxV): 1210x2420x1130 mm
  Dužina vara: 2 x 1100 mm
  Kapacitet pumpe: 300 m3/h
  Ciklus mašine: 15-40 sekundi
 2. Video
 3. Foto

Pošaljite upit: