Impulsne varilice za kese i džakove – PakSistemi

Impulsne varilice za kese i džakove

Profesionalne industrijske impulsne varilice Hacona iz našeg asortimana, obezbeđuju kupcima sigurnost i pouzdanost u varenju kesa i džakova, kao i najzahtevnijih folija.

Zahvaljujući dugogodišnjoj saradnji sa svetskim liderom u proizvodnji varilica za ambalažu, obezbedili smo tržištu Srbije i regiona fabričku cenu impulsnih ručnih varilica, kao i odgovarajući servis, i rezervne setove nakon isteka garantnog roka.

Prodaja varilica i za najzahtevnije folije, u našem asortimanu mašina za pakovanje, zauzima značajno mesto i ponosni smo što je kvalitet naših lepilica za kese u Srbiji na prvom mestu.

Potrudili smo se da na lageru uvek imamo prohromske varilice za prehrambenu industriju, a sve naše varilice za zatvaranje kese, opremljene su nožem za odsecanje viškova folije.

Pedalne varilice, kao i ručne impulsne varilice mogu iz rolne napraviti kesu, ili džak šo će ubrzati proces pakovanja, odnosno zavarivanja kese ili džaka, a samim tim i smanjiti troškove proizvodnje različitih tipova kese i džakova koje će se kasnije zavarivati, odnosno lepiti.

Garantujemo sigurnost vara na foliji, odnosno ambalaži koju želite da zavarite, i pozivamo Vas da posetite naš izložbeni salon u kome možete zavariti, odnosno zalepiti pouzdano folije velikih mikronaža, kao i folije čiji je var različitih dužina.