O nama

Pak Sistemi su od osnivanja 05. Januara 2011 godine, za vrlo kratko vreme postali brend na srpskom tržištu u sferi uvođenja novih tehnologija u prehrambenoj industriji.

Sve ove godine pratimo naše premijum partnere na vodećim svetskim sajmovima pakovanja, na kome smo ugostili i prezentovali ljudima iz Srbije i regiona novine, a takođe ih predstavili na sajmovima u Beogradu i Novom Sadu.

Sarađujemo sa naučnim institucijama u našoj zemlji, kako bi bili sigurni da su mašine i sistemi za pakovanje iz našeg asortimana, u praksi dali očekivane rezultate.

Poseban akcenat minulih godina stavljen je na vakuum pakovanje, kao i na HoReCa sektor, u kome smo sa Dry Ager frižiderima za suvo zrenje mesa, kao i Sous Vide uređajima za kuvanje, uspeli da pomognemo restoranima da pored tradicionalne Srpske kuhinje u svom asortimanu dočaraju krajnjem gostu specijalitet svetskog renomea.

Redovno pratimo i rezultate pakovanja naših klijenata u MAP-u, odnosno u zaštićenoj atmosferi, i ponosni smo što smo uspeli da im maksimalno produžimo rok trajanja, očuvamo svežinu i organoleptiku.

Sve je to rezultiralo da su prehrambeni proizvodi iz Srbije stigli na različite kontinente, i stali „rame uz rame“ sa konkurencijom.

Finalizacija pakovanja, i ušteda materijala je jako bitna, i na tom polju smo se potrudili da Vam sa našim asortimanom mašina i sistema za pakovanje, maksimalno smanjimo troškove pakovanja i distribucije.

 1. Naš tim

  marko dragojevicMarko Dragojević

  Generalni direktor

  Telefon: +381216614469

   

  dragan miljkovicDragan Miljković

  Komercijalni Direktor

  Telefon: +381216614469

   

  ivana karaconjiIvana Karačonji

  Poslovni sekretar

  Telefon: +381216614469

   

  person-gray-photo-placeholderMilica Petković

  Saradnik za administrativno logističke poslove

  Telefon: +381216614469

   

  sonja-pozojevicSonja Pozojević

  Poslovno tehnički saradnik

  Telefon: +381216614469

   

  ilija tomicIlija Tomić

  Koordinator servisa

  Telefon: +381216614469

 2. Sajmovi

  Sajmovi na kojima smo učestvovali

  HoReCa sajam – Beograd               Interpack  – Dizeldorf                       Processing – Novi Sad               Lorist – Novi Sad

  IFFA – Frankfurt               Poljoprivredni sajam – Novi Sad

 3. Politika kvaliteta
  ce-hccp-iso-standardijpg

  Pak Sistemi distribuiraju mašine i sisteme za pakovanje koje su proizvedene u skladu sa standardom ISO 9001 : 2008 (sistem menadžmenta kvalitetom), poseduju CE znak (odnosi se na bezbednost upotrebe proizvoda), a takođe su i usklađene u potpunosti sa rigoroznim HACCP standardima (sistem bezbednosti hrane).

  Shvatajući da kvalitet mašina i sistema za pakovanje kao i celokupnog poslovanja predstavlja najvažniji faktor konkurentnosti i uspešnosti na tržištu, preduzeće Pak Sistemi teži da obezbedi poverenje i zadovoljstvo klijenata stalnim inoviranjem procesa rada i poslovanja.

  Naša politika kvaliteta bazirana je na sledećim principima:

  • Poštovanje zakona, javnosti rada, dobre poslovne prakse i načela poslovnog morala
  • Razvijanje i negovanje odnosa sa poslovnim partnerima
  • Stalna edukacija i motivisanje zaposlenih
  • Sprovođenje zaštite na radu zaposlenih i unapređenje radnih uslova
  • Maksimalna posvećenost klijentu i ispunjavanje njegovih zahteva
  • Zaštita životne sredine, kao obaveza svih zaposlenih
 4. Vizija

  Naša vizija uvek prati viziju naših klijenata, i tako dolazimo do zajedničkog cilja.

 5. Misija

  Poboljšati izgled pakovanja finalnih proizvoda naših klijenata, i tržišno ih učiniti konkurentnijim.

 6. Karijera

  Ukoliko želite da postanete deo našeg tima, odgovorni ste, volite izazove i rad u dinamičnom okruženju, napravite svoj prvi korak ka uspehu i kontaktirajte nas.

  Pošaljite nam svoj CV, uz propratno pismo i preporuke (ukoliko ih posedujete) putem e-mail adrese: office@paksistemi.com, a mi ćemo se potruditi da Vam odgovorimo u najkraćem roku.

Reference

Pored navedenih kompanija sa kojima smo imali i imamo odličnu saradnju, tu su i mnoge druge za koje ne smatramo da su manje važne.