SPIROR HP 400 – PakSistemi

SPIROR HP 400 je horizontalna automatska strečerica za spiralno strečovanje folijom. Ovaj model automatskog paletizera izgrađen je u skladu sa najvišim standardima proizvodnje i nudi izuzetne performanse kako u pogledu rukovanja proizvodima, tako i u smislu trajnosti. 

Ova strečerica je opremljena kontrolnim panelom u boji, osetljivim na dodir, pomoću kojeg se brže i lakše može kreirati, snimiti i izabrati do 8 različitih programa rada. U zavisnosti od potrebe kupca, postoji mogućnost dodavanja i RConnect sistema, koji predstavlja inovativno tehnološko rešenje dizajnirano od strane Robopaca za praćenje rada mašine i samih procesa strečovanja.

Kako bi se olakšao posao operateru, ovaj model strečerica poseduje nosač streč folije, koji je opremljen uređajem za brzim zaključavanjem i otpuštanjem.

Jedinice za sečenje i spajanje streč folije kod modela strečerice SPIROR HP 400 su bazirane na  jedinici sa makazama i rotirajućem uređaju za sečivo. Kako bi se obezbedila maksimalna efikasnost, ove jedinice su testirane simulacijama u realnim uslovima. 

Pneumatski pritisci osiguravaju vertikalnu stabilnost proizvoda tokom celog procesa obmotavanja. U zavisnosti od proizvoda koji bi trebao da se obmota, materijali za oblaganje (najlon, PVC, poliuretan) se mogu promeniti opciono.

SPIROR-HP-DR-400
 1. Tehničke karakteristike
  Karakteristike SPIROR 400HP
  Prečnik prstena (mm) 400
  Brzina prstena (rpm) 200
  Brzina provlačenja proizvoda (m/1’) 14÷40 m/1’
  Nosač rolne folije Frikciona rolna
  Napon 230 V.3 Ph
  400 V.3 Ph+N
  Frekvencija (Hz) 50/60
  Snaga (kW) 2.5
  Apsorpcija (A) 12
  Ekran osetljiv na dodir Standardno
  Soft start (Lagani početak pokretanja) Standardno
  Promenljiva brzina kretanja proizvoda Standardno
  Programi za strečovanje 20 standardnih
  Karakteristike folije SPIROR 400HP
  Maksimalni spoljni prečnik (mm) 300
  Visina rolne folije (mm) 125÷250
  Debljina folije (µm) 17÷35
  Unitrašnji prečnik (mm) 76
 2. Video
 3. Foto

Pošaljite upit: